A vi bi ponudu? Bwahahaha!

You may also like...

5 Responses

  1. hrc says:

    E moj Sašenko, to je pretpostavljam iz tvog iskustva i prizme nabavke neke IT robe. Ne moš’ nit’ zamislit kako je to u drugim sferama, iliti “izvan branše”. Donekle IT dio iskorištava infrastrukturu i “pismenost” (čitaj: snalažljivost), pa su takve situacije malo bolje nego “izvan” dotične. Dakle, “go with the flow”, iskoristi moguće rupe u vlastitu korist, ili nastoj iste naći i dotičnim naplatiti. Ne bacati biserje pred svinje!

    • O, itekako mogu zamisliti kako je to tamo gdje su računala i “taj vaš I’ternet” još uvijek nešto egzotično… i to na vlastitoj koži. Zato i kažem da iako ovaj primjer zorno ocrtava IT, isto tako može predstavljati HR trgovinu općenito.

  2. Scvetojevic says:

    Decki, vjerovali ili da 🙂 u prodaji IT robe je puno ceci kaos nego recimo u FMCG. Mislim da je to zato jer ih je jace dernula kriza, a zalihu nema nitko. Svi se oslanjaju na jednog ili max dva distributera-dobavljaca. Sreo sam svakakvih dobavljaca, ali IT su posebni biseri.

    • Ivan Voras says:

      Repeat after me: “ako ne mogu ostaviti pare u Hrvatskoj, mogu u DealExtremu”.

  3. Bojan Kopitar says:

    Dalo bi se štogod reći o poslovnosti u više-manje svakoj djelatnosti koja u Glupoj Našoj još postoji. Evo, danas je bio Street Food Festival. Trebao je trajati od 11 do 18 sati; ja sam s društvom došao nedugo nakon 15 sati. Bio je zatvoren. Jer genijalci nisu nabavili dovoljno hrane ni za pola dana.

    Ne znam zašto mi se povlače paralele između te organizacije i trgovina kojima cjenici govore o punim lagerima, a na lageru gô kurac, ali sigurno će mi netko s boljim ekonomskim obrazovanjem objasniti u čemu je stvar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.