Startupi i startupska prigovaranja – ili nitko nije prorok u vlastitom selu

You may also like...

3 Responses

  1. Matija says:

    Ekipa čestitam na uspjehu i samo naprijed! Pustite ove hejtere da i dalje trolaju po fejsbuku i forumima jer od njih nikad ništa. Ako i uplug propadne, imate ogromno iskustvo za dalje. Ali neće propasti jer jer proizvod dobar i prodavan!

  2. Tom says:

    Sve na mjestu sa osvrtom na komentare kritike naroda, samo mi nije jasno to uspoređivanje na relaciji iPhone – auto na struju – utičnica. Dosta širokim kistom se tu pokušava naslikat situacija. iPhone nije bio proizvod koji je kopirao nešto postojeće na tržištu. Prije iPhonea nije postojao internet-kamera-multimedia mobitel sa touch ekranom. Dok recimo štekera sa USB-om ima u čipotekama sad u ovom trenutku. Al ok. Bitno da su dečki uzeli paricu.

  3. Tom, u pravu si ako dodaš multi- u rečenicu – “Prije iPhonea nije postojao internet-kamera-multimedia mobitel sa MULTI-touch ekranom.” – itekako je bilo pametnih telefona koji su imali ostale komponente/bullete. Ono što je iPhone 2007. godine učinilo revolucionarnim je bio multi-touch odnosno velik ekran na kojem se sučeljem barata prstima.

    Ali da, možda sam zaista umjesto kista koristio četku 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.