Android Auto bez Androida u autu

You may also like...

15 Responses

 1. Ivan Gr says:

  Pozdrav,
  odradio sam sve korake kako ste naveli, ali mi je i dalje nedostupna (zatamnjena) ikonica aplikacije Android auto na ekranu automobila.
  Automobil je kia stonic 2018.

 2. Adrijan says:

  Odradio sam sve korake,ali kada pokrenem aplikaciju na mobitelu javlja grešku “Google play services not available at the moment….” i sruši se…

 3. Petar says:

  Poštovani,
  imam suzuki vitara. Htio bih na ekranu dati instalirati Android Auto preko smartfona (One plus One).
  Nemam toliko informatičko znanje da bih to mogao sam napraviti, zato se obraćam Vama da mi preporučite nekoga tko bi mi to (uz nagradu, naravno) htio ugraditi i podesiti.
  Hvala unaprijed i srdačan pozdrav,
  Petar
  Mob. 098.203106

 4. zeljko says:

  laguna 3,2015 i nemam na multimediji android auto,da li moze to sve da radi bez te aplikacije

 5. Ivica says:

  Poštovanje,
  Imam Peguot 308 2014g,ekran 7 inca,nema navigaciju i nema mirrorscreen,ima blututh i usd,aplikaciju sam skinuo i radi na mobitelu ali ne ekranu auta zanima me dali se može ikako povezati,hvala!

 6. Vladimir Mudražija says:

  Pozdrav,
  Imam Astru 2016,kod navigacije(preko Android auta) kada hoću koristiti Waze ekran od mobitela mi stalno mora biti osvijetljen,čim se zatamni prestane mi raditi,a kad prebacim na Google karte stalno mi piše da traži lokaciju tako da ne mogu koristiti ni jedno ni drugo.Možete li pomoći?

  • Na žalost, ovako preko interneta vjerojatno ne mogu baš puno pomoći.

   Imate li najnovije verzije Android Auto aplikacije i Wazea?

   Ovo drugo mi zvuči kao da Google Maps pokušava koristiti GPS od automobila, a ne može do njega iz nekog razloga. Da li možda u postavkama Google Maps ili sustava na automobilu imate negdje opciju da odaberete hoće li Android Auto koristiti u auto ugrađeni GPS ili da koristi GPS sa mobitela?

  • Još nešto vezano za ovaj drugi problem – Google Maps su podešeni da kroz AA koriste GPS od automobila, da li je on ispravan?
   Waze to ne radi (uvijek koristi GPS mobitela), pa ako Waze ima GPS poziciju, a GMaps ne, to bi ukazivalo na problem s GPSom automobila.

 7. Marko says:

  Pozdrav,
  Kako da saznam jel mi multimedija podrzava AA, ne prebacuje mi sliku sa telefona posle instalacije. Vozim Fiat Tipo 2018

  • Koliko vidim kroz Google, za AA je potrebno imati 7″ Uconnect na modelima iz 2018. godine. No, najbolje je s Fiatom/trgovcem provjeriti ima li vaš konkretan auto AA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.